De beste dierenverzorging in België

Brindle is gespecialiseerd in dierenverzorging in heel België. De producten van Brindle zijn met de grootste zorg ontwikkeld op basis van natuurlijke producten. Zo helpt u het milieu en geeft u uw huisdier tegelijkertijd de verzorging die hij of zij verdient. Ontdek het volledige assortiment en maak uw keuze.


Brindle-kennel

Dit product neutraliseert schadelijke bacteriën en storende geuren meteen en kan voor verschillende toepassingen gebruikt worden, zoals de slaapplaats, benge, kooien of stallen. Ook voor textiel en meubilair en zelfs in de auto is het uitstekend geschikt. Brindle kennel is langdurig werkzaam.


Brindle-lotion

Wilt u geurtjes vanuit de bron aanpakken? Dan is Brindle lotion de perfecte oplossing voor uw noden. Deze lotion wordt aangebracht op de huid of vacht van uw huisdier. Het product is zeer veilig, zelfs voor een gevoelige huid of vacht. Brindle lotion is bijvoorbeeld ideaal voor puppy’s en andere dierenverzorging.


Brindle-foam &-shampoo

Als uw huisdier bang is voor water, kan het soms een hele klus zijn om hem of haar te wassen. Met de foam van Brindle kunt u uw hond of kat zonder zorgen verzorgen. Brindle-foam is een droge shampoo, zodat er geen water nodig is voor een gezonde en glanzende vacht. Deze foam neutraliseert slechte geuren en bacteriën. Brindle heeft eveneens een 100% natuurlijke shampoo voor uw huisdier.


Brindle-sorb

Een ongelukje, zoals urine, diarree of overgeven, is soms snel gebeurd en uw huisdier kan er vaak niets aan doen. Dit neemt echter niet weg dat de geur allesbehalve aangenaam is. Gebruik hiervoor Brindle sorb, gespecialiseerde probiotica die de ammoniak neutraliseert samen met de geuren. Dit product is onschadelijk voor mens en dier, milieuvriendelijk en kan na gebruik makkelijk opgeveegd worden en met het normale (rest)afval verwerkt worden.


 

Prijzen

72.2003

Brindle Foam

500 ml

€        10,45

72.2001

Brindle Kennel

500 ml

€          9,95

72.2007

Brindle Lotion

500 ml

€        10,45

72.2002

Brindle Shampoo

500 ml

€        10,45

72.2004

Brindle Sorb

1 shaker

€          9,95

Meer informatie over Brindle

Wilt u meer weten over de producten voor dierenverzorging of wilt u graag een bestelling plaatsen? Aarzel dan niet om contact op te nemen met Brindle. Het team helpt u in heel België verder met een professionele service.

Algemene voorwaarden

Disclaimer PBS


brindle

Dit probiotica product wordt in België verdeeld door Probio Cleaning Solutions bvba - BTW nr: BE 0661.661.744

Officiële partner van Brindle® - www.brindle.be - Tel: 03 401 08 02

Contacteer ons!03 401 08 02